Over ons

BS Reklame is een flexibel bedrijf met jarenlange ervaring. Die jarenlange ervaring gebruiken wij om u een juist advies te geven, passend in úw situatie. Vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat wij met de juiste apparatuur en kwalitatief goede materialen werken, en dat wij op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen.

BS Reklame biedt u een breed pakket producten aan. Deze zijn onder meer ontstaan uit de vraag van onze klanten. Voor een groot deel maken wij de producten zelf, daarnaast wordt samengewerkt met fabrikanten en leveranciers die net als wij een goed product leveren.

Het visitekaartje van úw bedrijf. BS Reklame verzorgt het complete traject van ontwerp, productie, plaatsing, verzending.

Een compleet ontwerp van uw reklamebureau kunnen wij prima verwerken. BS Reklame ontwikkelt geen huisstijlen, maar wij zorgen er wel voor dat uw huisstijl gewaarborgd blijft bij verschillende productieprocessen.

Flexibel
BS Reklame is geen star en log bedrijf, maar spelen juist zeer flexibel in op uw wensen en samen bekijken we welk product het beste bij u past. Door deze persoonijke service hebben wij in de loop der jaren een grote, vaste klantenkring opgebouwd.

Op deze website staan onze bestsellers. Kunt u iets niet vinden? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Zoals onze slogan al zegt: 'alles voor uw complete presentatie!'